Organisaties in het Kulturhus

Muziek Onderwijs Centrum

Het Muziek Onderwijs Centrum Holten (MOC) verzorgt muziekonderwijs. De lessen worden door bevoegde docenten gegeven in dorpshuis ‘de Boschkamp’ aan de Tuinstraat. De gemeente subsidieert het lesgeld voor leerlingen tot 18 jaar waardoor de tarieven lager zijn dan bij particulier onderwijs. Ook voor volwassenen is het leren spelen op een instrument tegen zeer redelijke tarieven mogelijk.

De docenten organiseren voorspeelavonden voor ouders en belangstellenden. Voor leerlingen is het samenspelen een belangrijke stimulans en de ouders kunnen zich zo op de hoogte stellen van de vorderingen van hun kinderen.
In de maanden april tot en met december wordt er zo mogelijk ensembleles gegeven door één van de docenten. Dit ‘orkest’ treedt tijdens het jaarlijkse leerlingenconcert op.

Het Muziek Onderwijs Centrum neemt op eigen initiatief, of op verzoek, deel aan activiteiten in Holten en verzorgt lessen in het bespelen van accordeon, orgel, blokfluit, piano, dwarsfluit, saxofoon, klarinet, gitaar (akoestich en elektrisch), voorbereidend instrumentaal onderwijs, viool, keyboard, zang en koorscholing.

Terug naar overzicht

Openingstijden


Spreekuur: elke maandag
van 18.00 tot 18.30 uur

Adres


Smidsbelt 6,
7451 BL Holten

T: 0548-361412