Organisaties in het Kulturhus

ViaVie Welzijn

ViaVie Welzijn is een welzijnsorganisatie voor iedereen in Rijssen-Holten. We zijn er voor mensen van alle leeftijden, achtergronden en overtuigingen. Dus ook voor jou! Want iedereen telt mee. En we helpen je graag. Of je nu op zoek bent naar een gastouder, vragen hebt over de ontwikkeling van je peuter, de Nederlandse taal nog beter wilt leren of tijdelijk ondersteuning bij je administratie nodig hebt. Ook als je graag contact wilt met anderen, vrijwilligerswerk wilt doen, hulp nodig hebt bij een klus of meer wilt bewegen.

 

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen klinkt wat abstract. Maar toch zijn we de meest praktische organisatie die je je maar voor kunt stellen. Misschien ken je ons niet of denk je dat je ons nog nooit gezien hebt. Maar we zijn er wel degelijk. In alle lagen van de bevolking en voor iedere leeftijd. Met praktische, menselijke hulp en ondersteuning. ViaVie Welzijn zorgt graag voor verbinding. Tussen mensen en organisaties. En helpt je op weg.

 

Samen voor de samenleving

Kortom, we zijn overal. ‘Geworteld in de samenleving’, zoals dat heet. En we werken met verschillende organisaties samen, zoals de gemeente (die tevens onze opdrachtgever is), Avedan, Evenmens, het Kulturhus, de bibliotheek Rijssen-Holten etc. Ook zijn we actief binnen de netwerkaanpak BuurtKracht. Zo kunnen we jou altijd de juiste hulp of ondersteuning bieden. Van jongerenwerk tot advies aan senioren, van persoonlijke assistentie bij je thuisadministratie tot gastouderopvang en van taalcoach tot beweegcoach.

 

Wil je meer weten, of kun je iets voor iemand anders betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht

Openingstijden

 

Op werkdagen zijn wij tussen 08.30 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0548 36 27 55.

 

Op onze website vind je de rechtstreekse telefoonnummers van onze medewerkers.


Adres


Smidsbelt 6,
7451 BL Holten
T: 0548-362755

Rozengaarde 75A 
7461 DA Rijssen