Organisaties in het Kulturhus

ViaVie Welzijn

ViaVie Welzijn is dé welzijnsinstelling voor jong en oud binnen de gemeente Rijssen-Holten. Ontstaan uit een fusie tussen Stichting Sociaal Cultureel Werk Holten, Stichting Welzijn Ouderen Rijssen-Holten en Peuterspeelzaal Roezemoes uit Rijssen.

ViaVie Welzijn maakt zich sterk voor een goed welzijn. Plezier en het nuttig zijn voor de samenleving spelen hierbij een belangrijke rol. Hierbij richten wij ons vooral op wijk- en buurtprojecten en het bij elkaar brengen van mensen. Onze rol is vooral signaleren en coördineren: luisteren naar wensen en ideeën van inwoners en waar mogelijk de juiste partijen bij elkaar brengen. Ons vertrouwde team van medewerkers en ruim 200 vrijwilligers staat dan ook dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

ViaVie Welzijn is een welzijnsinstelling in de breedste zin des woord. Wij organiseren een breed scala aan activiteiten, voor jong en oud. Zo hebben wij drie peuterspeelzalen, verzorgen wij gastouderopvang en bemiddelen we tussen vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken.

Daarnaast maken wij ons sterk voor jeugd en jongeren, ouderen en vluchtelingen met een breed aanbod van diensten. Meer informatie over welke diensten en activiteiten we voor welke doelgroep aanbieden, vindt u op onze website www.viaviewelzijn.nl.

Terug naar overzicht

Openingstijden


maandag: 08.30 – 17.00
dinsdag: 08.30 – 17.00
woensdag: 08.30 – 17.00
donderdag: 08.30 – 17.00
vrijdag: 08.30 – 13.00
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

Adres


Smidsbelt 6,
7451 BL Holten
T: 0548-362755