Ylse Bolink

Ze was 12 jaar toen ze ontdekte dat ze talent had voor zingen. Ze kreeg altijd goede reacties op haar zang en zo ontwikkelde Ylse zich in de loop der jaren op naar professioneel zangers en zangdocente. Na haar opleiding ondernemend artiest aan het ROC van Twente is afgestudeerd als Muziektherapeut aan het conservatorium in Enschede. 

“Ik werk vooral vanuit eigen ervaring. Vroeger was ik namelijk erg onzeker als ik op een podium stond en heb ook veel last gehad van allerlei stemproblemen. Door te zingen en op het podium te staan heb ik mijzelf ontwikkeld. Ik durf voor mijzelf op te komen, mijn eigen mening te geven, mijn gevoelens te uiten en ben zelfverzekerd.”

Uitgangspunt in de lessen van Ylse is ‘wat betekent zingen nu voor je en hoe kunnen we zorgen dat dit nog meer wordt voor je?’ Samen met Ylse ga je aan de slag om je ademhaling beter te leren controleren en hoe je zingen kunt inzetten in je dagelijks leven.

Leuk om te weten
Ylse is als zangeres altijd geïnspireerd geweest door haar naamgenoot Ilse de Lange. En ze heeft veel opgetreden met de bekende Holtense band Kroepin.

Ylse Bolink biedt de volgende cursussen aan:

Contactformulier Ylse Bolink

Werkt voor:
Meer info

Ylse geeft les in Holten op

Vrijdagmiddag 13.00 - 19.00

Lesgeld

op aanvraag

Contactgegevens

Ylse is te bereiken via:
E: ylsebolink@hotmail.com


Je kunt ook het contactformulier op deze pagina invullen.
Contact