Film

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date vrijdag 27 september 2024
date 19:30 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater - Film
coin Normaal tarief inclusief koffie/thee en pauzedrankje & hapje: € 17,50
(plus kosten per order: € 1,25)
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Verliefd op Bali
Filmspecial!

Kom op vrijdag 27 september naar de filmspecial Verliefd op Bali! Bij binnenkomst staat een kopje koffie of thee voor je klaar en tijdens de pauze kun je genieten van een drankje en een lekker Balinees hapje. Ondertussen word je getrakteerd op live muziek van Duo Justus!

Verliefd op Bali
Drie vrouwen, drie generaties, één betoverend eiland… een eiland om verliefd op te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Elk van hen heeft een unieke reden voor de reis. Jenny probeert haar carrière nieuw leven in te blazen, Dewi wil haar roots ontdekken, en Cornelie hoopt de band met haar dochters te versterken. Tijdens hun zoektocht naar een familielegende, ontvouwt zich een oude liefdesgeschiedenis te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur en ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Duo Justus

Laat je meeslepen door de melodieën van Duo Justus! Marlies Eijkelkamp en Joke Vruggink begonnen 15 jaar geleden als grap met een ABBA-act op het Salland's Songfestival en zijn sindsdien uitgegroeid tot een populair duo. Beide dames hebben meer dan 40 jaar muzikale ervaring en treden ook op als achtergrondzangeressen van BroodGewoon. Verwacht heerlijke muzikale avond.

Mis deze unieke avond niet! Zorg dat je erbij bent op 27 september voor een onvergetelijke ervaring vol film, muziek en Balinese lekkernijen.

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?