Tarieven

Voor vergaderingen in het Kulturhus werken wij met arrangementstarieven. Met deze arrangementen bieden wij een compleet (vergader-)pakket aan op onze locatie waarbij je per persoon betaalt. Naast de verzorgde catering beschik je tijdens de vergadering ook over alle service in een passende zaal voor jouw bijeenkomst.

Het 4-uurs arrangement

Dit arrangement omvat één dagdeel op onze locatie. Voor het gezelschap is onbeperkt koffie, thee, water, snoepjes en koekjes beschikbaar in de zaal. We hebben diverse 4-uurs arrangementen, variërend van alleen koffie en thee, tot een uitbreiding met fris en snacks.
Vanaf € 18,80 per persoon

Het 8-uurs arrangement

Dit arrangement omvat twee dagdelen op onze locatie. Voor het gezelschap is tijdens het eerste dagdeel onbeperkt koffie, thee, water, snoepjes en koekjes beschikbaar. Tijdens het tweede dagdeel wordt dit met een assortiment aan frisdranken uitgebreid. Tussen de twee dagdelen door kunt je bij Tastoe gebruik maken van een maaltijd. We hebben daarbij onderscheid in twee soorten 8-uurs arrangementen, met lunch of met diner.
Vanaf € 45,85 per persoon

Het 12-uurs arrangement

Dit arrangement omvat drie dagdelen op onze locatie. Tijdens het eerste dagdeel is onbeperkt koffie, thee, water, snoepjes en koekjes beschikbaar. Tijdens het tweede en derde dagdeel wordt dit met een assortiment aan frisdranken en snacks uitgebreid. Tussen de dagdelen door kunt je gebruik maken van de maaltijden bij Tastoe.
Vanaf € 74,05 per persoon

Binnen bovenstaande arrangementen boeken wij de meest geschikte zaal voor jouw bijeenkomst. Uiteraard kan er ook een voorkeur voor een zaal worden uitgesproken, we proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast kan je in de zaal beschikken over verschillende extra voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van schermen, laptops, flip-overs, etc. Dit kan bij de aanvraag aangegeven worden, deze voorzieningen zitten bij de arrangementsprijs in.

Heb je naast de catering uit de arrangementen nog andere wensen? Uiteraard kunnen we deze in overleg aan het arrangement toevoegen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons op.

Vrijwilligersorganisaties

Voor de lokale vrijwilligersorganisaties hanteren wij andere afspraken t.a.v. de tarieven. Ben je actief voor een vrijwilligersorganisatie uit onze gemeente, en wil je een vergadering, training of andere bijeenkomst bij ons plannen? Neem dan contact op met de afdeling reserveringen voor een vrijblijvende offerte.