• Vergader, training en eventruimten Voor 2 tot 204 personen
  • Vergader, training en eventruimten Voor 2 tot 204 personen
  • Vergader, training en eventruimten Van 2 tot 204 personen
  • Vergader, training en eventruimten Van 2 tot 204 personen
  • Powered by Seats2Meet Gratis flexwerkplekken, coworking, netwerken
  • De koffie staat voor je klaar! Onbeperkt koffie, thee en fris altijd inbegrepen
  • Flexibele werkplekken Gratis flexplekken & Office 4 a day
Bekijk hier alle Meet in Kulturhus Holten evenementen
Beheer mijn reserveringen
marker Zoek en boek

Meet in Kulturhus Holten

Je wilt nooit meer ergens anders boeken!

Wow. Dat is nogal een statement. Maar we overdrijven niet als we stellen dat Meet in Kulturhus Holten vele voordelen biedt. Voor flexwerken, studeren, vergaderen, trainen en het organiseren van allerlei soorten events. Kom het eens ervaren!

Gratis flexwerkplekken

Bij ons 'betaal' je met jouw skills en kennis. Die zijn namelijk goud waard, als je het ons vraagt. Je werkplek boek je daarom voor 0 euro!

Tot 24 uur gratis wijzigen of annuleren

Er kan altijd iets veranderen. Daarom kun je bij Meet in tot 24 uur van tevoren standaard reserveringen kosteloos wijzigingen of annuleren.

Betaal per stoel per uur

Bij ons betaal je voor een vergaderruimte en office 4 a day per stoel en geef je aan wanneer je start en stopt. Geen gedoe met vaste prijzen per dagdeel, maar betalen voor wat je gebruikt.

Beheer je boekingen

Jouw boeking staat in een persoonlijk dashboard. Daarin regel je makkelijk en snel alles rondom je reservering. Van whiteboard tot vruchtenvlaai. Lekker!

Bereikbaarheid

Er is niks zo vervelend als onnodig tijd verliezen met reizen. Holten ligt centraal in het Oosten van het land, naast de A1 en heeft een eigen NS-station.

Gratis parkeren

Waar vind je dat nog? Een groot aantal gratis parkeerplaatsen midden in het centrum. Dichter bij het Kulturhus kan je niet komen!

Ruimten voor 1 tot 204 personen

Zoek je een plek om te werken, studeren of voor een bijeenkomst? Wij hebben er waarschijnlijk een geschikte ruimte voor. 

Regel je hybride vergadering

Kunnen mensen niet naar de locatie komen? Geen probleem. Bij je boeking krijg je gratis een online vergaderruimte die op elk device werkt. 
Op dit moment zijn er geen Meet in evenementen gepland.

Diverse ruimten

We beschikken over 8 ruimten die geschikt zijn voor vele soorten bijeenkomsten van 2 tot 204 personen.

Van een ruimte voor 1-op-1 gesprekken tot een sfeervolle theaterzaal voor een lezing, productpresentatie of muziekvoorstelling.
Lees meer

Flexibele werkplekken

Wij hebben zowel gratis flexwerkplekken als 'offices 4 a day' die je al vanaf 1 uur kunt huren.

In alle gevallen met betrouwbaar en snelle wifi en vast internet, onbeperkte warme en koude dranken en gratis parkeren naast het gebouw.
Lees meer

Eten en drinken

Voor het slagen van je evenement is de kwaliteit van de horeca van essentiele betekenis.

Wij werken samen met diverse horecapartners, waardoor de mogelijkheden bijna oneindig zijn.
Lees meer

Wat is Meet in Kulturhus Holten?

Meet in Kulturhus Holten is dé ideale plek voor flexwerken, netwerken, studeren, ontmoetingen, diverse evenementen, vergaderingen, trainingen en presentaties!

Meet in is een onderdeel van het Kulturhus Holten, een bruisende multifunctionele accommodatie midden in het dorp Holten. Holten ligt aan de voet van de Holterberg en is centraal gelegen in Overijssel, vlak bij Deventer en tussen enerzijds Zwolle en anderzijds Enschede / Hengelo / Almelo. Holten ligt vlak aan de A1 en is met een eigen NS station ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Bij het gebouw kun je gratis parkeren.

Meet in Kulturhus Holten bestaat uit een centrale 'plaza' en aangrenzende ruimten voor bijeenkomsten tot 204 personen. Van flexibele kantoorruimte en vergaderzalen tot een theaterzaal. In de centrale ruimte zijn gratis flexwerkplekken beschikbaar. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor ontvangsten, pauzes, borrels, lunches en dergelijke. In het Kulturhus kunt u ook gebruik maken van restaurant Tastoe. In het hele gebouw is betrouwbare en snelle WiFi en vast internet beschikbaar. Ook zijn de meeste zalen uitgerust met smartboards en videoconferencing sets ten behoeve van online en hybride vergaderen.

Wij zijn een Seats2Meet locatie. Dit heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je bij ons - indien beschikbaar - altijd een plekje vinden om te komen werken of studeren. Koffie, thee en fris staan voor je klaar. Je betaalt niet in euro's maar met je sociaal kapitaal: dit is de bereidheid om andere professionals of studenten te ontmoeten en je kennis en netwerk met ze te delen.

Wil je je eigen 'office 4 a day' of een zaaltje boeken voor een meeting? Dat kan heel eenvoudig online. Je betaalt een bedrag per persoon per uur voor de zaal, de aanvullende voorzieningen en de standaard warme en koude dranken.  Je kunt standaard reserveringen heel eenvoudig online aanpassen en tot 24 uur van te voren zelfs kosteloos annuleren.


Direct reserveren

Meet in Kulturhus Holten is mede mogelijk gemaakt door: